På denna sidan presenterar vi
Trollmyren's Eld Opal " Anubis "
En lite Chinese Crested Dog ,Powder Puff med ett väldigt stort Ego
 

Anubis kom till oss för en tid sedan då vi efter Anubis
vårens tråkigheter bestämde oss för en lite mindre
hund i vår flock, valet föll på en liten Chinese men då självklart en med päls har ännu inte förlikat oss med dom nakna.

Anubis är ju bara valp och som han ska ett riktigt litet yrväder som går under smeknamnet Duracell, vad det blir av denna lille gynnare får tiden utvisa, Jag har väl tänkt att jag ska träna Rally med honnom och så har vi börjat så smått med Viltspår något som han finner stort nöje i och har visat sig vara duktig i.
Anubis kommer oxå att visa upp sig i utställningsringarna en del så får vi se hur det går där. Utöver det får framtiden visa vad det blir av denna lille gynnare.
På sin första utställning som var en Inoff blev han Bimvalp slagen av Syrran.

 

 
Anubis stamtavla

Trollmyren's Opal Eld

Trollmyren's Liam Trollmyren's Sting SE uch Flywheel's
Bernie Boy

SE uch Trollmyren's
Lysande Lava
Trollmyren's Diva FI uch Oika Bull Zazzerazecchino

SEuch Trollmyren's
Nicole

SE UCH
Trollmyren's Gloria

Sasquehanna Grandor

PLch USch
Sasquehanna Dardir

PLch Intch
Sasquehanna Grenlandia

Trollmyren's Bingo Trollmyren's
Sting
Trollmyren's
Telma
 
Här nedan lite foton på Anubis föräldrar och hans syster. Självklart oxå lite bilder på honnom själv. Tills vidare lägger jag in hans utställningskritiker oxå på den här sidan han får sin egen skrytsida så småningom.
 
Här några bilder på Anubis Mamma Gloria.
Gloria
En bild till på Gloria
Gloria
Här bilder på Pappa Liam
Liam
Han är lite av en Pajas har inte 4 ben i marken så ofta
Liam
Här är en bild på Anubis söta Syster Sanni
Syrran
Och ett foto till på Sanni från utst. i
Burlöv där hon blev BIRvalp
visst är hon en tjusig blondin.

Syrran

Här Anubis den 28-8

Anubis

Anubis 12 veckor inte så välfriserad

Anubis

Anubis och Indra leker i hundrastgården
Indra Anubis
Anubis testar Viltspår.
Här har han hittat sitt byte.
Anubis
Man blir trött efter att ha viltspårat.
Anubis passar på att vila lite.
Anubis
 

Under 2012 planerar vi att komma ut på Rallybanan med Anubis det är oxå tänkt att vi ska träna viltspår med honnom i år.
Då vi tyvärr får vänta ett tag till på att pälsen vuxit ut igen, Jag fick ju fnatt på den iAnubis sommras när vi dessutom hade valpisar hemma som drog o slet i den, tovade sig hela tiden och min tid räckte inte så det var bara at inse att nått behövde göras för att inte jag och Anubis skule bli tokiga.. Det blev rakmaskin och så var det bara att börja från början..Pälsen har nu kommit en bra bit så jag hoppas kunna ställa ut lite på några mindre uts. framåt hösten. Han var snygg som nakenfis oxå :) Fast jag kan ju inte det där riktigt så så flott som pappa blir han ju inte...Får väl satsa på en äkta naken fis så småning om så vi får en av var sort. Ska bara hitta rätt......

 

Svenska Pudelklubben Qupolen Hässleholm 16/10 10
Domare Fredrik Nilsson
valpklass 6-9 mån 1 HP BIMvalp

Kritik:
6,5 mån maskulin hane, Bra huvud, fina ögon, bra bett, utmärkt hals, bra frambensvinklar, kunde ha något djupare bröstkorg, något knappa bakbensvinklar, bra päls. Rör sig mycket bra från alla sidor
Välvisad o välpresenterad.

Egen komentar.
Anubis har i dag uppfört sig bra gillar även innomhusuts. lika mycket som utomhus. Ingenting stör honnom. Matte var inte med idag utan låg hemma och sov så Husse och hans uppfödar skötte om det hela med superresultat och han visade sig snyggt i ringen utan att leka studsboll!
Tack Carina för hjälpen.
Nu blir det till att leta fler utställningar att träna på inför hans officiella debut.

rosett

rosett

rosett

 

Veberöds Bkk 26 / 9 10
Domare Nina Jonzon
valpklass 4-6 mån 1 HP 2valpkk

Kritik:
5.5 månaders hanvalp av mycket tilltalande typ.
Mycket bra bett, vackert huvud, vackra ögon.
Välansatta öron. Bra toppline. Bra ben o tassar. Välvinklad runt om. Bra päls för åldern. Trevligt temperament. Rör sig väl från alla håll när han har tid att gå på alla benen.
Välvisad

Mattes komentar.
Anubis förlorade mot en 9 mån hanvalp som gick på alla fyra ;)
Men lite har det gjort med träningen för han spottade ut visselpipan när vi kom in i ringen, utanför däremot är han fortfarande av åsikten att alla hundar är där för hans skull. Sedan måste det mer träning till för att få honom at trava snyggt i vänstervarvet och inte studdsa fram som en gummiboll. Han är i alla fall en mycket glad och lycklig herreman så det bådar gott för framtid uts. utan någon rädsla eller osäkerhet.

rosett
rosett
image rosett
   

Burlövs BK inoff uts. den 28/8 10 Domare Sigward Ledel
Babyklass 4-6 mån 1 HP BIM
Kritik: Kraftfull valp, välkroppad o kraftfull benstomme, bra vinklar, passande huvud, fladdrande valppäls, härligt uttryck, rör sig mycket valpigt o med driv.
Bra helhet

Mattes komentar: Anubis hade svalt en visselpipa som han använde flitigt! Var av åsikten att alla andra hundar var där för hans höga nöjes skull! Altså som pressumtiva lekkamrater, var inte så väldigt imponerad av att uppföra sig snyggt i ringen eller stå fint. Blir till att träna unge mannen mycket den konsten.


rosett

rosett

rosett